SERVICE

- Voor koffiemachines op het werk -

Van advies en installatie tot koffiemachine onderhoud en reparatie:
Bruijns Koffie neemt je alle zorg uit handen.

Niemand zit te wachten op een storing aan zijn zakelijke koffiemachine. Mocht er toch een keer een storing ontstaan beschikken we bij Bruijns Koffie over een snelle service en staan onze service monteurs binnen no-time bij je bedrijf op de stoep. Met onze oorsprong in Hoorn (Zwaag) en onze klanten in Noord-Holland zijn we altijd in de buurt. Voor elke storing hebben wij een passende oplossing. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij en je collega's altijd kunnen beschikken over heerlijke kwaliteitskoffie.

Bruijns Koffie heeft verschillende servicepakketten voor het onderhouden van je zakelijke koffiemachine. Ieder merk of type koffiemachine heeft zijn eigen specifieke kenmerken. De Bruijns Koffie servicepakketten zijn daar op afgestemd en hebben elk hun eigen voordelen. Wij adviseren je graag over de verschillende servicepakketten die passen bij jouw situatie en merk koffiemachine.

 

Neem contact met ons op

Heb je een vraag? Stel hem ons gerust! Wil je bij ons langskomen voor een kop koffie? Je bent van harte welkom! Laat je telefoonnummer achter en we bellen je zo spoedig mogelijk terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.