Bruijns koffie

– koffie voor goeie zaken! –

Wij gunnen iedereen lekkere koffie.
Of u nu een voetbalkantine, een verzekeringskantoor of een horecaonderneming runt, Bruijns Koffie verzorgt het.

Slechts weinig producten zijn zo verweven in ons dagelijkse leven als koffie. Onderweg, op het werk, in de horeca en thuis. Dat fascineert ons. Met koffie neem je even dat momentje voor jezelf, borrelen de beste oplossingen in je op, smeed je plannen met elkaar… Maar dan moet het wel goeie koffie zijn!

En daar valt voor ons nog een wereld te winnen. Veel ondernemingen doen met hun koffie niet bepaald aan klantenbinding.
Gemiste kans. En dáárom maken wij het voor u zo gemakkelijk mogelijk. Elke ondernemer wil de lekkerste koffie, laagdrempelig contact, een knappe prijs en vooral: nergens omkijken naar hebben. Bruijns Koffie dus.

Wat hebben wij toch een heerlijk vak.
Werkze!

Onze service

– Koffie zonder mokken –

Van advies en installatie tot koffieleveringen en onderhoud: Bruijns Koffie neemt u alle zorg uit handen. Want waar gewerkt wordt, moet koffie zijn. Góeie koffie.

Lees meer
Onze service

Een Thuis in het ziekenhuis

– Goeie koffie maakt een verschil –

In het ziekenhuis moeten verblijven is niet fijn. Het is belangrijk dat een kind zich als kind kan gedragen, ook als het ziek is. Op de kinderafdeling heeft het Westfriesgasthuis in Hoorn als doel om het kind zo spoedig mogelijk beter te maken. Dit doet de kinderafdeling door het leveren van de juiste zorg, maar ook door het creëren van een kindvriendelijke sfeer. Dat verminderd stress en bespoedigd het herstel. De kinderafdeling heeft fijne eenpersoonskamers, die rust en privacy bieden. Maar de algemene ruimtes zoals de wachtkamer, speel en ouderkamer zijn te kil, te klinisch en zijn niet uitnodigend. Daarom willen een aantal enthousiaste vrijwilligers de afdeling verbouwen, zodat het gezelliger, uitdagender en huiselijker wordt. Een plek waar kind en ouders zich thuis voelen in het ziekenhuis. Waar zij kunnen spelen, ontspannen en elkaar kunnen treffen.

Voor het zieke kind, een thuis in het ziekenhuis!

Bruijns Koffie ondersteund “Een thuis in het ziekenhuis” de komende jaren doormiddel van een sponsorovereenkomst.

 

Kom op de koffie bij Bruijns!

Leuk dat je bij ons langs wilt komen, we hebben een supermooie showroom dus je bent van harte welkom! We kunnen niet zeggen "de koffie staat klaar" want bij ons wordt elk bakkie vers voor je gezet! Laat maar weten welke datum en tijd je het beste uitkomt en we leggen de agenda's naast elkaar.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.