Bruijns koffie

- koffie voor goeie zaken! -

Bruijns Koffie
Wij zijn een jong en dynamisch West-Fries bedrijf, dat kwaliteitskoffie en koffiemachines levert aan bedrijven en instellingen. Ons pand zit op de Marowijne 43 in Zwaag, nabij gemeente Hoorn, in het mooie West-Friesland. Kom gerust eens langs om onze showroom met de verschillende koffie automaten van onder andere Necta, Jura en Animo te bekijken en natuurlijk om onze eigen Bruijns Koffie te proeven!

MarowijneZwaag
Duurzame koffie
Bij Bruijns Koffie geloven we in duurzame koffie en duurzaam produceren. Al onze koffies zijn duurzaam, dit sluit aan bij de toenemende bewustwording bij medewerkers en de vraag van de klant naar ethische en verantwoorde producten. Daarnaast hebben we met onze leverancier van koffiebekers de Bruijns Biocups ontwikkeld. Duurzaam geproduceerde koffiebekers die 100% biologisch afbreekbaar en composteerbaar zijn.

BruijnsKoffie Biocup

Uitgebreide service en dienstverlening
Bij ons staat service hoog in het vaandel. Is er onverhoopt een storing, dan staat een van onze eigen servicemedewerkers binnen enkele uren bij u voor de deur. Met onze oorsprong in Noord-Holland zijn wij namelijk altijd in de buurt. Onze monteur lost het probleem op of plaatst een vervangend apparaat. Daarnaast hoeft u zich nooit druk te maken over het onderhoud van de machine; dit houden wij voor u bij.

West-Friese nuchterheid
Wij gunnen iedereen lekkere koffie, of u nu een voetbalkantine, een verzekeringskantoor of een horecaonderneming runt. Elke ondernemer wil de lekkerste koffie, laagdrempelig contact, een goede service, knappe prijs en vooral: nergens omkijken naar hebben. Bruijns Koffie dus.

Medewerkers
Bent u benieuwd naar de gezichten achter Bruijns Koffie?
Zie ons interview in West-Friese Zaken hier.


Bruijns Koffie
Meer weten over ons, onze koffie, machines of service?
Neem dan contact met ons op of vraag een gratis proefplaatsing aan!
Of kom langs en bekijk onze showroom:

Showroom BruijnsKoffie
Wat hebben wij toch een heerlijk vak.
Werkse!

Onze service

- Koffie zonder mokken -

Van advies en installatie tot koffieleveringen en onderhoud: Bruijns Koffie neemt u alle zorg uit handen. Want waar gewerkt wordt, moet koffie zijn. Góeie koffie.

Lees meer
Onze service

Een Thuis in het ziekenhuis

- Goeie koffie maakt een verschil -

In het ziekenhuis moeten verblijven is niet fijn. Het is belangrijk dat een kind zich als kind kan gedragen, ook als het ziek is. Op de kinderafdeling heeft het Westfriesgasthuis in Hoorn als doel om het kind zo spoedig mogelijk beter te maken. Dit doet de kinderafdeling door het leveren van de juiste zorg, maar ook door het creëren van een kindvriendelijke sfeer. Dat verminderd stress en bespoedigd het herstel. De kinderafdeling heeft fijne eenpersoonskamers, die rust en privacy bieden. Maar de algemene ruimtes zoals de wachtkamer, speel en ouderkamer zijn te kil, te klinisch en zijn niet uitnodigend. Daarom willen een aantal enthousiaste vrijwilligers de afdeling verbouwen, zodat het gezelliger, uitdagender en huiselijker wordt. Een plek waar kind en ouders zich thuis voelen in het ziekenhuis. Waar zij kunnen spelen, ontspannen en elkaar kunnen treffen.

Voor het zieke kind, een thuis in het ziekenhuis!

Bruijns Koffie ondersteund "Een thuis in het ziekenhuis" de komende jaren doormiddel van een sponsorovereenkomst.

 

Kom op de koffie bij Bruijns!

Leuk dat je bij ons langs wilt komen, we hebben een supermooie showroom dus je bent van harte welkom! We kunnen niet zeggen "de koffie staat klaar" want bij ons wordt elk bakkie vers voor je gezet! Laat maar weten welke datum en tijd je het beste uitkomt en we leggen de agenda's naast elkaar.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.