Koffie Proef sessie

Vrijblijvend onze koffie proeven
We begrijpen dat het lastig is om door de bomen het bos nog te zien. Wij zijn al overtuigd van onze kwaliteit en wij overtuigen u ook graag. Dat gaat heel goed met onze vrijblijvende koffieproeverij bij u op locatie.

Hoe gaat het in z'n werk?
Bij u op locatie laten wij u persoonlijk onze unieke koffieblends proeven. Onze adviseur heeft een eigen koffiemachine mee die de maximale smaak haalt uit onze unieke koffieblends. U haalt uw meest kritische collega’s erbij, wij serveren er iets lekkers bij. Maar we maken het niet té gezellig, want koffie op de werkvloer is een serieuze kwestie.

Een fijn gesprek!
Onze adviseur zal u niet alleen meer vertellen over de landen van herkomst van onze koffiebonen en onze duurzame manier van werken, maar ook zal hij u adviseren over onze koffiemachines en de verschillende mogelijkheden.

Meld je aan voor deze koffie aanbieding voor bedrijven!
Onze gratis koffieproeverij voor bedrijven, scholen en instellingen is een leuke ervaring om samen met je collega's te doen. Het staat je vrij om collega’s en partners uit te nodigen. Vul het formulier in en laat weten met hoeveel mensen je wilt deelnemen.

Kosteloze proefsessie

Een van onze kwaliteits adviseurs laat u persoonlijk onze unieke blends proeven. U haalt uw meest kritische collega’s erbij, wij serveren er Westfriese krentenmik bij. Maar we maken het niet té gezellig, want koffie op de werkvloer is een serieuze kwestie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.