Unieke koffieblends

– een compleet koffie concept –

Het blenden van de bonen en het brandproces bepalen een groot gedeelte van de smaak. In de branderij hebben wij onze blends eigenhandig samengesteld en uitvoerig getest. Het resultaat: unieke, eerlijke koffies die gecertificeerd zijn met het Rainforest Alliance keurmerk. In ons assortiment hebben wij bonen, gemalen koffie, fresh-brew en gevriesdroogde koffie. Voor elke machine de juiste blend!

Kortom: altijd goeie koffie, altijd blije gezichten.

 

Zacht Bruijns

Mild met karakter
Fijne, zachte blend met een lichte body. De Guatemala geeft deze frisse blend tonen van citrus en de Brazilië zorgt voor een mooie romige afdronk. Een smaak die je denkt te herkennen, die meteen vertrouwd voelt, en je toch verrast. Elke dag weer!

Vol Bruijns

Robuust en vriendelijk
Deze medium gebrande blend heeft zijn volle body te danken aan het fundament met de Brazilië en de Honduras. Tinten van chocolade, noten en citrus zorgen voor een gebalanceerde smaak. Ook zeer geschikt voor een romige lungo en volle espresso.

Donker Bruijns

Medium/dark roast
De aardse tonen van de Java en de cacao uit Brazilië geven deze medium donker gebrande espresso-blend een pittig en vol aroma. De nuance van citrus uit de Guatemala zorgt voor een lichte sprankel in de afdronk. Een krachtige melange voor de ultieme espresso-ervaring.

Onze service

– Koffie zonder mokken –

Van advies en installatie tot koffieleveringen en onderhoud: Bruijns Koffie neemt u alle zorg uit handen. Want waar gewerkt wordt, moet koffie zijn. Góeie koffie.

Lees meer
Onze service