koffie in de Horeca?

- Voor elk type onderneming de juiste oplossing -

Uiteraard wilt u in uw restaurant, grand café, hotel of lunchroom alleen de beste koffie voor uw gasten.
Goede koffie zorgt voor een hogere omzet en uw gasten komen graag bij u terug.
De gastvrijheid binnen horeca, gecombineerd met een perfecte kop koffie of thee maken het verschil. 
Als het op koffiemachines voor de horeca aankomt, heeft u veel keuze. Kwalitatief hoogwaardige producten garanderen u steeds perfecte koffie zodat zelfs de grootste fijnproever onder de indruk is.

Bruijns Koffie heeft een goed uitgedacht horecaconcept waarin ruimte is voor uw eigen creativiteit en identiteit van uw horecabedrijf. Met onze kennis van de horeca kunnen wij u goed adviseren over de te kiezen koffiemachines, de benodigde werkruimte en de routing voor een efficiente werkwijze. Wij begrijpen heel goed dat er naast koffie veel is waar u aandacht als ondernemer naar toe gaat. Door samen met ons naar uw wensen te kijken kunnen wij u een goed advies geven!
Maak snel een afspraak met ons zodat wij u kunnen adviseren of kom langs in onze showroom in zwaag om onze koffie te proeven!

  • Placeholder
  • Placeholder
  • Wij regelen niet alleen uw koffie maar natuurlijk ook uw thee, koekjes, suikersticks en nog veel meer als u dat wenst.

  • Het zetten van de beste koffie voor uw onderneming begint bij de keuze voor een betrouwbare koffiemachine. Kiest u voor volautomatisch of gaat u voor het ambacht. We hebben het allemaal.

  • Constante kwaliteit geeft een beter rendement en daarom ondersteunen wij u en uw personeel graag doormiddel van onze barista-trainingen. Dit kan bij u op loactie als ook in ons trainingscentrum in Zwaag.

  • Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van een goede espresso, romige lungo of goed opgeschuimde cappuccino. Uw vaste kwaliteitsadviseur helpt u met de indeling van uw bar, routing en geeft u en uw medewerkers de tricks en tips.

Populaire koffiemachines

vbm lollo

Informatie!

melitta xt5

Informatie!

Melitta XT4

Informatie!
 

Kom op de koffie bij Bruijns!

Leuk dat je bij ons langs wilt komen, we hebben een supermooie showroom dus je bent van harte welkom! We kunnen niet zeggen "de koffie staat klaar" want bij ons wordt elk bakkie vers voor je gezet! Laat maar weten welke datum en tijd je het beste uitkomt en we leggen de agenda's naast elkaar.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.