Nieuws

- voor bij de koffie -

Herlancering Lipton Professional
Één van onze theelijnen, Lipton Professional krijgt een restyling om beter in te spelen op de thee trends en tevens wordt de naam veranderd naar Lipton Feel Good Selection. In de herlancering zullen er vier dingen veranderen: Naamsverandering naar Feel Good Selection, het ontwerp van de verpakking, nieuwe varianten worden geïntroduceerd en de verpakking wordt smaller gemaakt. De nieuwe varianten worden: Chai, Vanille, Groene thee met rood fruit, Pepermunt, Framboos, Sinaasappel en kaneel. De huidige Rooibos Spice zal een aanpassing krijgen in samenstelling en smaak en zal Rooibos gaan heten. Door aanpassing van de verpakking zullen de doosjes makkelijker in een lade te plaatsen zijn. Voor de grootverbruikers zullen er meer verpakkingen beschikbaar komen met een inhoud van 100 stuks. De huidige verpakkingen zullen de komende maanden uitfaseren en opgevolgd worden door de nieuwe varianten.

Voor het zieke kind, een thuis in het ziekenhuis!
In het ziekenhuis moeten verblijven is niet fijn. Het is belangrijk dat een kind zich als kind kan gedragen, ook als het ziek is. Op de kinderafdeling heeft het Westfriesgasthuis in Hoorn als doel om het kind zo spoedig mogelijk beter te maken. Dit doet de kinderafdeling door het leveren van de juiste zorg, maar ook door het creëren van een kindvriendelijke sfeer. Dat verminderd stress en bespoedigd het herstel. De kinderafdeling heeft fijne eenpersoonskamers, die rust en privacy bieden. Maar de algemene ruimtes zoals de wachtkamer, speel en ouderkamer zijn te kil, te klinisch en zijn niet uitnodigend. Daarom willen een aantal enthousiaste vrijwilligers de afdeling verbouwen, zodat het gezelliger, uitdagender en huiselijker wordt. Een plek waar kind en ouders zich thuis voelen in het ziekenhuis. Waar zij kunnen spelen, ontspannen en elkaar kunnen treffen.

Bruijns Koffie ondersteund "Een thuis in het ziekenhuis" de komende jaren doormiddel van een sponsorovereenkomst.

SHOOT, SHOOT, KOFFIE!
Afgelopen zomer heeft onze klant All About Hair by Olaf van den Wildenberg uit Aalsmeer een photoshoot gedaan voor o.a. L'Oréal! En omdat onze Rob toch zo lekker fotogeniek is mochten wij aansluiten om een paar gave foto's te maken! Een aantal van deze foto's staan ook op onze Insta! Bedankt Olaf en team voor het gastvrije ontvangst! We hopen dat jullie ook hebben genoten van de cappuccino's!

 

Kom op de koffie bij Bruijns!

Leuk dat je bij ons langs wilt komen, we hebben een supermooie showroom dus je bent van harte welkom! We kunnen niet zeggen "de koffie staat klaar" want bij ons wordt elk bakkie vers voor je gezet! Laat maar weten welke datum en tijd je het beste uitkomt en we leggen de agenda's naast elkaar.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.