IN DE MEDIA

- nieuws voor bij de koffie -

Bruijns Koffie uit Zwaag verrast Omringmedewerkers én cliënten met wafels

Alle zorgmedewerkers en cliënten van de woonzorglocaties van Omring werden vanochtend verrast met een warme wafel. Jeroen Bruijns (algemeen directeur Bruijns Koffie) en Freddy Stout kwamen de wafels persoonlijk overhandigen aan de zorgmedewerkers bij woonzorglocatie De Watermolen in Abbekerk.

Fantastisch werk
Bruijns Koffie uit Zwaag heeft 4500 wafels rondgebracht om de zorgmedewerkers en cliënten een hart onder de riem steken in deze onzekere tijden van corona. Jeroen: “Ik vind dat jullie in deze moeilijke tijd echt goed werk doen. Hartstikke bedankt voor alles wat jullie doen. Echt fantastisch!” Het team van De Watermolen was blij verrast. Locatiemanager Bianca Smit nam de schaal met wafels in ontvangst.
Bianca: “Heel leuk dat ze ons komen verrassen met deze lekkernijen! Het is een prachtige erkenning en waardering voor onze medewerkers. We gaan er samen met de cliënten van genieten!”
Lees verder..

BruijnsKoffie-Zwaag-verrast-Omring-medewerkers

Voor het zieke kind, een thuis in het ziekenhuis!
In het ziekenhuis moeten verblijven is niet fijn. Het is belangrijk dat een kind zich als kind kan gedragen, ook als het ziek is. Op de kinderafdeling heeft het Westfriesgasthuis in Hoorn als doel om het kind zo spoedig mogelijk beter te maken. Dit doet de kinderafdeling door het leveren van de juiste zorg, maar ook door het creëren van een kindvriendelijke sfeer. Dat verminderd stress en bespoedigd het herstel. De kinderafdeling heeft fijne eenpersoonskamers, die rust en privacy bieden. Maar de algemene ruimtes zoals de wachtkamer, speel en ouderkamer zijn te kil, te klinisch en zijn niet uitnodigend. Daarom willen een aantal enthousiaste vrijwilligers de afdeling verbouwen, zodat het gezelliger, uitdagender en huiselijker wordt. Een plek waar kind en ouders zich thuis voelen in het ziekenhuis. Waar zij kunnen spelen, ontspannen en elkaar kunnen treffen.

Bruijns Koffie ondersteund "Een thuis in het ziekenhuis" de komende jaren doormiddel van een sponsorovereenkomst.

 

Kom op de koffie bij Bruijns!

Leuk dat je bij ons langs wilt komen, we hebben een supermooie showroom dus je bent van harte welkom! We kunnen niet zeggen "de koffie staat klaar" want bij ons wordt elk bakkie vers voor je gezet! Laat maar weten welke datum en tijd je het beste uitkomt en we leggen de agenda's naast elkaar.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.