Koffie, met een goeie nasmaak!

Als wij van Bruijns Koffie iets doen, doen we het goed.
Daarom zijn al onze duurzame koffieblends afkomstig van Rainforest Alliance gecertificeerde plantages. Deze duurzame koffieplantages leveren niet alleen een uitstekende kwaliteit koffie, maar beschermen tevens de natuur en dragen positief bij aan het verbeteren van de leef- en werkomstandigheden van de lokale boeren. Zo zorgen we ervoor dat iedereen nu, maar ook over 20 jaar, nog steeds kan genieten van goede koffie. Daarom investeren we in duurzame koffie. Want dat voelt pas echt goed.

  • Rainforest Alliance is één van de meest vooraanstaande certificeringsorganisaties die zich sterk maakt voor een duurzame en ecologische productie van ondermeer koffie en thee in het Amazone gebied. Sinds 2018 zijn Rainforest Alliance en UTZ samen verder gegaan onder de naam Rainforest Alliance.

  • Bruijns Koffie garandeert dat onze koffiebonen duurzaam zijn geproduceerd op gecertificeerde plantages. Met de handen ineen geslagen steunen wij de koffieboeren en het lokale ecosysteem.

  • Kies je voor onze duurzame koffie, dan ben je ervan verzekerd dat bij de productie van koffie rekening wordt gehouden met mens en milieu.

 

Twee weken lang gratis proefplaatsing!

Wilt u Bruijns Koffie in uw eigen machine? Eerst een proefplaatsing? Allemaal goed. Bel gewoon op en we drinken een bakkie. Dan komen we er wel uit.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.