Bruijns koffie

– koffie voor goeie zaken! –

Wij gunnen iedereen lekkere koffie. Of u nu een tweemans fietsenzaak, een verzekeringskantoor met 1000 man of een horecaonderneming runt, Bruijns Koffie verzorgt het.

Slechts weinig producten zijn zo verweven in ons dagelijkse leven als koffie. Onderweg, op het werk, in de horeca en thuis. Dat fascineert ons. Met koffie neem je even dat momentje voor jezelf, borrelen de beste oplossingen in je op, smeed je plannen met elkaar… Maar dan moet het wel goeie koffie zijn!

En daar valt voor ons nog een wereld te winnen. Veel ondernemingen doen met hun koffie niet bepaald aan klantenbinding.
Gemiste kans. En dáárom maken wij het voor u zo gemakkelijk. Elke ondernemer wil de lekkerste koffie, laagdrempelig contact, een knappe prijs en vooral: nergens omkijken naar hebben. Bruijns Koffie dus.

Onze wortels in cateraar ProFood zijn een extra voordeel. Jarenlange ervaring bij grote en kleine bedrijven, instellingen en scholen is samengesmolten tot uw flexibele koffiepartner. Maar de ware basis is passie voor koffie.

Wat hebben wij toch een heerlijk vak.
Werkze!

 

Twee weken lang gratis proefplaatsing!

Wilt u Bruijns Koffie in uw eigen machine? Eerst een proefplaatsing? Allemaal goed. Bel gewoon op en we drinken een bakkie. Dan komen we er wel uit.
 

Onze service

– Koffie zonder mokken –

Van advies en installatie tot koffieleveringen en onderhoud: Bruijns Koffie neemt u alle zorg uit handen. Want waar gewerkt wordt, moet koffie zijn. Góeie koffie.

Lees meer
Onze service